Vinst

Vi vann matchen igår med 5-3. Trots att det var laget som ligger nöst sämst i serien så var det en tuff match. Kändes som Filip fick känna av det mest, då dom var på honom hela tiden..=)
Foten höll sig bra, vet inte hur många varv med tejp vi hade tagit..men stabilt blev det. Och det kändes underbart att spela igår, kändes som gamla tider, då man var alert och på hugget! Är ju bra nu inför min första riktiga träning på grymt länge!
Har precis kommit hem från Filip, tänkte sova en eller två timmar nu.. sen ska jag vidare till Sara www.pysselsara.blogg.se för att scrapbooka, sen blir det middag där. Sedan vidare till jobb, för att jobba til halv elva ikväll, kunde varit roligare, men vill man få en liten slant i börsen så måste man göra sig förtjänt av dom.. Önskar dock att man inte behövde det=)

Annars i veckan har jag inplanerat att jag ska till jobba och till stadsarkivet imorgon, sen torsdag åker Filip till Danmark på träningsläger, sen på fredag till arbetsförmedlingen sedan kommer Sanny hit, då blir det party=)
Sen på söndag ska jag nog hem till Johan och Ellen och säga hej till Engla och Dante, är ju runt 8 månader sen man såg dom! Så det ska bli skitmysigt :)

Ne, nu måste jag somna.. annars hinner jag knappt sova nånting alls!
Bye

Kommentarer
Postat av: Sanna

vad ska du göra på stadsarkivet? Släktforska eller :P?

2009-03-25 @ 18:28:36
Postat av: sara

Hejsan, moa!!



Här är adressen till butiken i malmö, jag tror jag åker in på fredag med tilda och kollar i den. Den är lite billigare än löberöd,dom tar "bara" 650 kr för tången där. Dom verkar ha en hel del när man kollar på deras bilder.



http://www.jemma.se



Har du inget för dig så kan vi mötas upp och kolla tillsammans..



Här är dom andra adresserna..



http://www.scrapaddicted.se

http://www.magdas.se

http://www.stellas.se



Ha det gött o hör av dig..



kram sara





2009-03-25 @ 21:00:43
URL: http://pysselsara.blogg.se/
Postat av: Sara

Moa jag kan inte bestämma mig, jag vill till löberöd oxå och har bara råd att besöka ett ställe, så bestäm du...



Sara

2009-03-25 @ 21:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0