I am never selfish?

Jaha, då sitter man här i sängen med yngsta dottern , Lovisa och Malin.
Allting gick jättebra, var liksom som om vi klickade direkt. Barnen var dom jag såg först, dom hade ballonger med sig=)
Jätte gulliga barn, verkligen helt perfekta! Vi körde till mormorn, på vägen var det inte alls någon pinsam tystnad, töserna satt och sjöng, frågade 1000 frågor och allting kändes liksom bekvämt direkt. Vi åkte hem till familjen, kollade in huset och lämnade väskorna, sen åkte vi direkt för att se CJ upptfterräda med sin orkester, dom var verkligen duktiga.
Har aldrig varit med om något liknande, orkestern rörde sig samtidigt som dom spelade=)
Efter uppträdandet åkte vi till en Kinarestaurang för att äta, när vi satt där kom två vänner till familjen som också satte sig vid vårt bord. Allting gick jättebra, god mat, presenter=) fick en jättesöt nallebjörn som heter Raindrop=) och en bok där jag ska skriva om hur året går. Efter maten fick vi vars en fortune cookie, på min stod det "You are never selfish with your advice or your help" Jag? aldrig ego? Detta kan inte stämma, men det var ju bra=) haha
Det hade varit värre om det stått tvärtom, då kanske familjen hade skickat hem mig hahaha.
Efter maten åkte vi hem, började packa upp osv. Sen ringde Malin och Lovisa, båda tjejer från Sverige. Så dom kom över en stund för att säga hej. Känns skönt att ha några svenskar:)

Imorgon blir en lång dag, ska upp vid sju, sedan åka till North Carolina, till en stuga vid en sjö. Ska bli jättemysigt.
Hoppas jag lär känna familjen mycket bättre på dom här dagarna.
Sa precis godnatt till yngsta dottern Tori,så sa hon"hug and kiss" så kramade hon mig jätte hårt och pussa mig på kinden.
Hon är verkligen jätte gullig, men samtidigt smart och vuxen för sin ålder!
Tror jag kommer älska denna familjen.
Sov gott!

Dolly Parton i leopardbikini

jaha, några timmar kvar till man ska träffa familjen, mer och mer nervös för varje minut som går.
Igår var vi på den berömda touren i New fucking York=)
Var så sjukt häftigt, guiden var helt störd.
Såg Manhattan, top of the rock, såg ut över ett upplyst New York.
På time squere gick vi förbi Toys´r us, och där inne hade dom ett stort pariserrhjul.. ISverige ska vi vara glada om dom ens har det på tivolin.
När vi hade gått en bit kom vi till ett övergångsställe där vi tog några foton, när vi sedan skulle gå tillbaka står där en
Dolly Parton kopia, fast 100 år äldre, tuttarna var inte som meloner utan höll på att ramla ur hennes leopardbikini bakom hennes gitarr som hon spelade på. Folk ville fotograferas med henne, men dom fick betala för detta. 2 dollar skulle hon ha, annars var det otänkbart. Hoppas hon var enormt nerdrogad, annars var hon bara från vettet.
Har precis ätit lunch, åt så mycket så det känns som jag måste få upp lite för att kunna andas. Så mamma, du behöver inte oroa dig för att jag inte äter ordentligt=) Dax för sista lektionen nu om 10 min. Sen bär det av mot det verkliga livet i USA. Saknar er alla där hemma, eller nästan alla, vissa mer än andra.
Bye Bye

Träsmak i röven

Har ÄNTLIGEN fått igång datorn nu. Eniv som en åsna, visst, men det lönar sig tydligen ibland=)
Sitter här i min säng på hotellrummet, ska alldeles  strax ner och lyssna mer på när dom pratar om amerikanska barn. ganska jobbigt, och ganska mycket träsmak i röven!
Stod i lunchkön igår, stått där jättelkänge, eftersom vi är nästan 200 hungriga tjejer som vill äta. Ska precis ta pizza, när det kommer en tjej och tränger sig före, tar typ 7 pizza bitar  tilloch går och sätter sig.Nu är pizzan slut, och inte kommer det in någon mer. Så där står hungriga Moa och får nöja sig med vad som finns. Sallad och lite pasta sallad.
Blev man irriterad på det eller vad? Och att man är hungrig gör inte direkt humöret bättre. Jaja, inte hela världen, men ändå=)

Idag ska vi på tour i New York, ska bli såå skoj. Har alltid drömt om att se The big apple.
Hoppas det är över alla mina förväntningar.
Men först är det några möten till, hoppas tiden flyger iväg, men antar att det går segt som alla andra möten har gjort hitintills.
Bye for now...

Evigt regnmoln..

Jaha, då var man i dom kända staterna. Är fortfarande helt slut efter den långa resan(ca 12 timmar).
Och man får ju inte direkt någon sovmorgon heller, klockan på hotellet ringer klockan halv sju, frukost klockan 7 sen direkt till mötena. Flyget gick hyfsat bra, men när vi kom fram till Newark flygplats så var en av tjejernas bagage kvar i London. Sen var tanten som mötte upp oss helt OFF. Tog lite mer än 2 timmar att få i ordning på alla människor, sen tog vi bussen till vårt hotell. Idag var vi på Target, handlade en adapter, eftersom jag inte tänkte så långt innan jag åkte( som vanligt tänker kanske många då) :)
På torsdag är det dax att åka tillbaka till Newark flygplats, men inte för att flyga utan att min värdmamma ska hämta mig där. Hoppas hon( och resten av familjen) är precis som jag tänkt mig. Men vad jag hört från andra ska dom vara helt underbara. Blir så irriterad, min mobil funkar inte, min dator vägrar totalt, är ett evigt regnmoln över mig=)
Så sitter här på Lindas dator nu, hon blir väl lagom trött på mig;)
Kommer uppdatera mer när jag fått ordning på min dator, om inte innan så blir det efter torsdag när jag kommer hem till familjen.

Kan fortfarande inte fatta att jag är i USA : )
Som amerikanarna så undviker jag gärna att säga hejdå. så säger istället  SEE YOU LATER=)

Jag har blivit av med min vinge..

jaha, då var det två dagar kvar till avresa.
Magen pirrar, hjärtat dunkar snabbare än nånsin.
Vet inte riktigt vad jag är nervös över, om det är att komma till ett helt nytt land, bo hos en främmande familj och passa deras barn, eller om det är flygresan.
Kommer aldrig glömma resan till Bulgarien för 2 år sedan. Jag hade plats precis vid vingen, sitter lugnt och dricker lite vin. Tuggar mycket tuggummi eftersom jag får så ont i öronen. Plötsligt skriker flygvärdinnan i högtalaren. Nånting om att hon har blivit av med vingen, hjärtat börjar dunka i 190. Min första tanke var att nu är det något fel på planet och vi kommer störta. Sen avslutar hon meningen med: och min penna. Kärringen menar alltså sin namnbricka, aka vinge.
tack så jävla mycket, du skrämde skiten ur mig, och resten av passagerarna på planet. Hon fortsätter med att säga att den personen som tagit de måste lämna tillbaka det omedelbart, eftersom det tillhör henne. Hoppas denna resan blir lugnare, så jag kan koncentrera mig på mina öron.
Ikväll är det fest med jobbet, känns lite som en avskedsfest. Och med lite sprit så väller känslorna upp, får nog dricka så mycket så det domnar av, orkar inte gråta massor, sminket förstörs ju då. =)

Allt för nu, uppdaterar innan jag åker "over there". So long

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva om hur mitt liv ser ut i USA. Där jag kommer vistas i 13 månader framöver.
Om alla tokigheter, och pinsamheter jag kommer vara med om.
Läs och njut, i min olycka=)

RSS 2.0